Over ons

Wie zijn wij?

Volg ons op sociale media

Ulger Klussenbedrijf is een jong dynamisch stukadoorsbedrijf dat zich kenmerkt door hoogwaardig en professioneel vakwerk. Wij werken met een ervaren team waardoor kwaliteit en garantie ons handelsmerk is.

Ulger Klussenbedrijf is een stukadoorsbedrijf en schilderbedrijf die een goede kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. Flexibiliteit, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid zijn onze principes. Wij werken met professionele materialen en producten. Uw project is bij ons altijd in goede handen en wij bieden garantie en leveren het beste werk.

Ulger Klussenbedrijf levert meer dan alleen stukwerkzaamheden: onze aanpak is breed. We verzorgen een breed scala aan timmer-, bouw- stuc- en schilderwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk aan vakmensen opgebouwd. In deze teams zijn ook specialisten voor monumentale gebouwen aanwezig.

Vakmanschap. Onze vakmannen werken secuur en zorgvuldig, en hebben oog voor detail. Al jarenlang stucen wij muren en plafonds van particuliere woningen, bedrijfsgebouwen en monumentale panden in en rondom Amsterdam. Die ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk die voorbereiding is. En dát zie jij een aantal jaar later weer terug, als het resultaat nog steeds superstrak is.

Met ons vakmanschap ontzorgen we jou volledig. Rekening houdend met de specifieke uitdagingen op locatie en jouw persoonlijke wensen. Ulger Klussenbedrijf biedt de zekerheid van een zorgeloos proces. Dit doen we door helder met jou als opdrachtgever te communiceren. Voor, tijdens en na de klus.

0 +
tevreden klanten